Haluatko juristiksi? Valmennuskurssi 2018

Ilmoittautuminen on alkanut!

Justus ry järjestää oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville valmennuskurssin Vaasassa keväällä 2018. Opetus järjestetään pienissä ryhmissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen opetuksen, jonka ansiosta Justuksen kurssi on vuosittain osoittautunut menestyksekkääksi. Kurssilla paneudutaan tehokkaasti pääsykoemateriaaliin asiantuntevien opettajien opastuksella, sekä perehdytetään vastaustekniikkaan, joka on oleellinen osa pääsykoetta. Jokainen kurssilainen saa kevään ajaksi tutorin, joka on kurssilaisen tukena pääsykoekevään ajan.

Valmennuskurssien merkitys on todettu merkittäviksi oikeustieteelliseen tiedekuntaan pyrkiville. Kurssi mahdollistaa maksimaalisen oppimisen, ja kehittää kurssilaisten kykyä sisäistää juridista tekstiä sekä ratkaista juridisia ongelmia.

Keväällä 2018 oikeustieteelliset tiedekunnat siirtyvät yhteisvalintaan, joten kurssimme valmentaa sinut hakiessasi Helsingin-, Turun-, Itä-Suomen tai Lapin yliopiston oikeustieteellisiin tiedekuntiin.

Ilmoittautuminen Justuksen valmennuskurssille alkaa 15 tammikuuta klo 09:00 osoitteeseen justusprepkurs@gmail.com. Muistathan ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko suomen- vai ruotsinkieliselle kurssille.

Varausmaksu (200 euroa) on maksettava 14 päivän kuluessa ilmoittautumispäivästä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, jolloin varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. 28.02.2018 asti on koko kurssin hinta 500 euroa. Valmennuskurssin hinta 01.03.2018 alkaen on 520 euroa. Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiisi, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi.

Voit myös ilmoittautua pelkästään Justuksen järjestämiin harjoituspääsykokeisiin, joista lisätietoa myöhemmin.

Valintakoe pidetään 15.5.2018, klo 12-17!

Tiedot oikeustieteellisen tiedekunnan suomenkielisistä valintakoekirjoista julkaistaan ke 11.4.2018.

Kysymykset valmennuskurssivastaavalle:

Johannes Kukkonen
johannes.kukkonen@helsinki.fi
044 292 6023