Valmennuskurssi

Myös tänä keväänä järjestämme valmennuskurssin kaikkiin Suomen oikeustieteellisiin tiedekuntiin pyrkiville. Kurssi on suunnattu sekä suomen- että ruotsinkielisille hakijoille.

Kielikiintiöt opiskelevat erillään. Kurssi järjestetään Vaasassa.

Kurssin sisältö:

– Noin 70 oppituntia, sisältäen sekä luentoja että vastaustekniikan harjoittelua

– Asiantuntevaa opetusta kultakin oikeudenalalta

– Kaksi harjoituspääsykoetta, jotka arvostellaan ja palautetaan henkilökohtaisella palautteella

– Materiaalia, joka auttaa pääsykoekirjojen sisällön ymmärtämistä

– Oma henkilökohtainen tutor, joka tukee oppilaita kaikissa asioissa pääsykokeisiin liittyen. Tutorit ovat itsekin pääsykokeen kokeneita tiedekunnan opiskelijoita.

Ilmoittautuminen Justuksen valmennuskurssille alkaa 15. tammikuuta 2018 kello 09.00 osoitteeseen justusprepkurs@gmail.com. Muistathan ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko suomen- vai ruotsinkieliselle kurssille.

Kurssilla on tilaa n. 20 ruotsinkieliselle ja n. 20 suomenkieliselle. Ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä, olethan nopea saadaksesi paikan!

Varausmaksu (200 euroa) on maksettava 14 päivän kuluessa ilmoittautumispäivästä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, jolloin varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. Koko kurssin hinta on 500 euroa 28.02.2018 asti. Valmennuskurssin hinta 01.03.2018 alkaen on 520 euroa.  Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi.

Voit myös maksua vastaan osallistua Justus ry/r.f.:n järjestämiin harjoituspääsykokeisiin, vaikket käy valmennuskurssia. Yhden kokeen hinta on 40 euroa, ja kahden kokeen yhteishinta 65 euroa.

Valintakoe järjestetään tiistaina 15.5.2018 klo 12-17!

Tiedot oikeustieteellisen tiedekunnan suomenkielisistä valintakoekirjoista julkaistaan ke 11.4.2018.

Lisää tietoa oikeustieteellisen alan yhteisvalinnasta (suomenkieliset) täältä.

Kysymykset valmennuskurssivastaavalle:

Johannes Kukkonen
johannes.kukkonen@helsinki.fi
044 292 6023

Seuraa valmennuskurssia: