Valmennuskurssi

Myös ensi keväänä järjestämme valmennuskurssin kaikkiin Suomen oikeustieteellisiin tiedekuntiin pyrkiville. Kurssi on suunnattu sekä suomen- että ruotsinkielisille hakijoille. ¨

Voit myös hankkia materiaalipaketin pääsykokeisiin valmistautumisen avuksi ja/tai osallistua järjestämiimme harjoituspääsykokeisiin.

Valmennuskurssilla kielikiintiöt opiskelevat erillään. Kurssi järjestetään Vaasassa.

Kurssin sisältö:

– Noin 70 oppituntia, sisältäen sekä luentoja että vastaustekniikan harjoittelua

– Asiantuntevaa opetusta kultakin oikeudenalalta

– Kaksi harjoituspääsykoetta, jotka arvostellaan ja palautetaan henkilökohtaisella palautteella

– Materiaalipaketti, joka auttaa pääsykoekirjojen sisällön ymmärtämistä

– Oma henkilökohtainen tutor, joka tukee oppilaita kaikissa asioissa pääsykokeisiin liittyen. Tutorit ovat itsekin pääsykokeen kokeneita tiedekunnan opiskelijoita.

Ilmoittautuminen Justuksen valmennuskurssille alkaa 14. tammikuuta 2019 klo 9:00 sähköpostiosoitteeseen justusprepkurs@gmail.com. Muistathan ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä osallistutko suomen- vai ruotsinkieliselle kurssille.

Kurssilla on tilaa rajoitetusti ja ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä, joten olethan nopea saadaksesi paikan!

Varausmaksu (200 euroa) on maksettava 14 päivän kuluessa ilmoittautumispäivästä. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, jolloin varausmaksua ei palauteta peruutustilanteessa. Koko kurssin hinta on 580 euroa, mikäli varausmaksu maksetaan ennen 28.2.2019. Kurssin hinta 1.3.2019 jälkeen ilmoittautuneille on 600 euroa. Kurssiin sisältyy materiaalipaketti.

Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi.

Voit myös osallistua Justus ry/r.f.:n järjestämiin harjoituspääsykokeisiin, vaikket käy valmennuskurssia. Yhden kokeen hinta on 40 euroa, ja kahden kokeen yhteishinta 65 euroa.

Materiaalipakettimme (129 euroa sis. postikulut) sisältää oppimista tukevaa materiaalia ja monipuolisesti erilaisia tehtäviä mallivastauksineen. Lisäksi pakettiin kuuluu alleviivaukset jokaisesta pääsykoekirjasta ja muuta oppimateriaalia. Materiaalipaketillamme on hyvä hinta-laatusuhde ja se julkaistaan niin pian kuin mahdollista pääsykoekirjojen julkaisun jälkeen.
(Huom. materiaalipaketti kuuluu varsinaisen valmennuskurssin hintaan.)

Ilmoittautumiset ja materiaalipakettien tilaukset sähköpostiosoitteeseen justusprepkurs@gmail.com

Jos sinulla on kysyttävää valmennuskurssiin liittyen, ota yhteyttä valmennuskurssivastaavaan:

Olli Jylhänlehto
olli.jylhanlehto@helsinki.fi
044 321 0911

Seuraa valmennuskurssia: