Valmennuskurssi

Justus ry järjestää vuosittain valmennuskursseja kaikkiin Suomen oikeustieteellisiin tiedekuntiin pyrkiville. Järjestämme valmennuskursseja sekä suomen- että ruotsinkielisille hakijoille.

Ilmoittautuminen kevään 2023 kursseille on alkanut! Ilmoittaudu laittamalla sähköpostia osoitteeseen valmennuskurssivastaava@justuswasa.fi. Ilmoitathan ilmoittautumisen yhteydessä kurssilaisen nimen ja sähköpostin sekä osallistutko suomen- vai ruotsinkieliselle kurssille.

Kurssilla on tilaa rajoitetusti ja ilmoittautumiset huomioidaan saapumisjärjestyksessä, joten ilmoittauduthan kurssille mahdollisimman pian!

Saat vahvistuksen ilmoittautumisesta sähköpostiin, kun olemme vastaanottaneet ilmoittautumisesi.

 

KURSSIVALIKOIMA

 

MEGA

Hinta: MEGA LÄHI 575€ / MEGA ETÄ 550€

MEGA LÄHI -kurssilla tarjoamme mahdollisuuden osallistua lähiopetukseen Vaasassa, tai seurata opetusta etänä. MEGA ETÄ -kurssilla voit seurata opetusta etänä. Kurssi soveltuu erinomaisesti ensikertalaiselle hakijalle tai sinulle, joka haluat maksimoida mahdollisuutesi saavuttaa opiskelupaikan oikeustieteellisestä tiedekunnasta. Kurssihenkilökunta on tukenasi koko kevään ajan.

Kurssi sisältää:

 • noin 50 oppituntia (1 oppitunti=45min)
 • Oppitunnit koostuvat:
  • Kattavasta luku- ja vastaustekniikkaopetuksesta, joka toteutetaan hyvissä ajoin ennen valintakoekirjojen julkaisua.
  • Kirjakohtaisesta opetuksesta.
  • Luennot livestriimataan ja tallenteet niistä on katsottavissa verkkoalustalta sinulle itsellesi sopivampana ajankohtana jälkikäteen! MEGA LÄHI -kurssilaiset pääsevät seuraamaan kirjakohtaista opetusta lähiopetustilanteessa.
 • Monipuolinen ja laaja materiaalipaketti, joka sisältää mm. paljon erilaisia tehtäviä oppimisen tueksi. Materiaalipaketti julkaistaan niin pian kuin mahdollista pääsykoekirjojen julkaisun jälkeen.
 • Harjoituskokeet, jotka valmistavat sinua varsinaiseen valintakokeeseen. Harjoituskokeet arvioidaan ja palautetaan henkilökohtaisella palautteella.
 • Alleviivaukset sekä säännöstiivistelmä jokaisesta valintakoekirjasta.
 • Moodle-alusta, jonne ladataan kaikki kurssilla käytettävä materiaali, ja jossa on mm. keskustelupalsta, jossa voi esittää kysymyksiä valintakoemateriaalista siihen perehtyneille opiskelijoille.
 • Henkilökohtainen tutor, joka tukee sinua kaikissa pääsykokeeseen ja hakemiseen liittyvissä asioissa.

Koronaviruksen huomiointi lähiopetuksessa!

Mahdollistaaksemme lähikurssin turvallisen toteutuksen on kurssilaisen huomioitava seuraavat vaatimukset:

 • Oireisena ei saa tulla paikalle
 • Turvavälit pidetään opetustilassa
 • Edellytämme kurssilaisilta maskin käyttöä lähiopetuksessa

Jos emme viranomaismääräyksistä johtuen pysty järjestämään lähiopetusta, opetus tullaan pitämään etäopetuksena. Tällöin MEGA LÄHIn ostajille korvataan MEGA LÄHI ja MEGA ETÄ -kurssien erotus. Tässäkin tilanteessa pyrimme toteuttamaan streamaamisen ja muun opetuksen mahdollisimman lähiopetusmaisesti.

Ilmoittautuneille lähetetään lasku ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. MEGA-kursseilla on 200 euron suuruinen varausmaksu, joka on maksettava 14 päivän kuluessa laskun lähettämisestä. Jäljelle jäävä summa tulee maksaa ennen kurssin alkamista. Koko summan voi myös halutessaan maksaa kerralla. Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, eikä varausmaksua palauteta, jos kurssilainen peruuttaa osallistumisensa.

Opetus pyritään järjestämään ilta-aikaan. Tarkempi kurssiaikataulu julkaistaan lähempänä valmennuskurssin alkua.

 

MINI

Hinta: 325€

Kurssi soveltuu erinomaisesti itsenäisen opiskelun tueksi sinulle, joka olet jo aikaisemmin hakenut tai haluat tiiviin paketin tukemaan omaa opiskeluasi. Kurssiin sisältyvät harjoituskokeet antavat mahdollisuuden kartoittaa omaa osaamistasi sekä valmiuttasi ennen valintakoetta.

Kurssin sisältö:

 • tallenteet luku- ja vastaustekniikkaluennoista, jotka toteutetaan hyvissä ajoin ennen valintakoekirjojen julkaisua
 • monipuolinen ja laaja materiaalipaketti, joka sisältää mm. paljon erilaisia tehtäviä oppimisen tueksi. Materiaalipaketti julkaistaan niin pian kuin mahdollista pääsykoekirjojen julkaisun jälkeen.
 • Harjoituskokeet, jotka valmistavat sinua varsinaiseen valintakokeeseen. Harjoituskokeet arvioidaan ja palautetaan henkilökohtaisella palautteella.
 • alleviivaukset sekä säännöstiivistelmä jokaisesta valintakoekirjasta
 • moodle-alusta, jonne ladataan kaikki kurssilla käytettävä materiaali, ja jossa on mm. keskustelupalsta, jossa voi esittää kysymyksiä valintakoemateriaalista siihen perehtyneille opiskelijoille

MINI-kurssi laskutetaan kurssilaiselta yhdessä erässä. Ilmoittautuneille lähetetään lasku ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen, ja lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua laskun lähettämisestä. Kurssilaisella on oikeus peruuttaa ostettu kurssi kuluttajansuojalain mukaisesti.

 

ITSEOPISKELUPAKETTI

Hinta: 125€

Edullinen materiaalipaketti sisältää runsaasti aineistoa, jota voi hyödyntää lukemisen yhteydessä pääsykoekirjojen julkaisusta valintakokeeseen. Itseopiskelupaketti sisältää oppimista tukevaa materiaalia ja monipuolisesti erilaisia tehtäviä mallivastauksineen. Paketti toimitetaan sähköisesti.

Paketin sisältö:

 • monipuolinen ja laaja materiaalipaketti, joka sisältää mm. paljon erilaisia tehtäviä oppimisen tueksi. Materiaalipaketti julkaistaan niin pian kuin mahdollista pääsykoekirjojen julkaisun jälkeen.
 • harjoituskokeet, jotka valmistavat sinua varsinaiseen valintakokeeseen. Harjoituskokeet tulevat mallivastauksien kanssa, jolloin voit itse tarkistaa ja pisteyttää vastauksesi.
 • moodle-alusta, jonne ladataan kaikki kurssilla käytettävä materiaali, ja jossa on mm. keskustelupalsta, jossa voi esittää kysymyksiä valintakoemateriaalista siihen perehtyneille opiskelijoille

Itseopiskelupaketti laskutetaan kurssilaiselta yhdessä erässä. Ilmoittautuneille lähetetään lasku ilmoittautumisen vahvistamisen jälkeen. Lasku erääntyy maksettavaksi 14 päivän kuluttua laskun lähettämisestä. Kurssilaisella on oikeus peruuttaa ostettu kurssi kuluttajansuojalain mukaisesti.

 

Huom. pidätämme oikeuden muokata kurssien hinnoittelua ja sisältöjä ennen kurssien alkamista.


Jos sinulla on kysyttävää Justuksen valmennuskursseihin liittyen, ota yhteyttä valmennuskurssivastaavaan:

Vanessa Tammenmaa
valmennuskurssivastaava@justuswasa.fi