Toimikunnat

Vuosijuhlatoimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää Justuksen vuoden hienoin tapahtuma eli vuosijuhlat. Järjestämiseen kuuluu muun muassa juhlapaikan hankkiminen, menun suunnittelu, ohjelmanumeroiden järjestäminen ja monia muita tärkeitä tehtäviä. Tämän lisäksi myös vuosijuhlien jatkojen järjestäminen kuuluu toimikunnan vastuulle. Vuosijuhlatoimikunnan 2019 puheenjohtajana toimii hallituksen yleisvastaava Anna-Emilia Majala ja varapuheenjohtajana sihteeri Jenny Loikas.

Toimikunnan jäsenet 2019:

Just Us -toimikunta

Just Us-toimikunta on kulttuurivastaavan oikea käsi: he auttavat sitseillä ja muissa tapahtumissa, sekä erityisesti niiden valmistelussa. Toimikunnan vastuualueelle kuuluu tietysti myös vuosijuhlien jälkeisen akateemisen silliaamiaisen järjesteleminen. Toimikunnan puheenjohtajana 2019 toimii kulttuurivastaava Oona Niemi.

Toimikunnan jäsenet 2019:

Ella Anttalainen, Jessica Dahlfors, Tiia Jonker ja Iida Elena Teriö

Vice int.sek.

Vice intsek toimii intsekin tukena koko vuoden ja auttaa viikon suunnittelussa ja järjestämisessä. Vice intsek tulee saamaan vastuuta, mutta myös vapauksia ideoita itse. Vice intsek työskentelee kuitenkin nimenomaan yhteistyössä intsekin kanssa. Vuoden 2019 vice intsek:

Urheiluvastaava

Urheiluvastaava on vastuussa Justuksen liikuntavuoroista ja hänen tehtävänä on vuoden aikana järjestää erilaisia lajikokeiluja jäsenistölle ja innostaa justuslaisia liikkumaan.

Urheiluvastaavat 2019:

Alex Rauhala ja Jonathan Mainz

Valmennuskurssitoimikunta

Tänä vuonna Justuksen suomenkieliselle valmennuskurssille tehdään materiaalipaketti. Materiaalipakettitoimikuntaan kuuluvat Amanda Rekonen, Riikka Ekstam ja Lotta Harmanen.