Toimikunnat

Vuosijuhlatoimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää Justuksen vuoden hienoin tapahtuma eli vuosijuhlat. Järjestämiseen kuuluu muun muassa juhlapaikan hankkiminen, menun suunnittelu, ohjelmanumeroiden järjestäminen ja monia muita tärkeitä tehtäviä. Tämän lisäksi myös vuosijuhlien jatkojen järjestäminen kuuluu toimikunnan vastuulle. Vuosijuhlatoimikunnan 2021 puheenjohtajana toimii hallituksen yleisvastaava Elsa Simonen ja varapuheenjohtajana sihteeri Ina Seppänen.

Toimikunnan jäsenet 2022:

Julia Saarela, Elisa Väänänen ja Minea Strömberg

Just Us -toimikunta

Just Us-toimikunta on kulttuurivastaavan oikea käsi: he auttavat sitseillä ja muissa tapahtumissa, sekä erityisesti niiden valmistelussa. Toimikunnan vastuualueelle kuuluu tietysti myös vuosijuhlien jälkeisen akateemisen silliaamiaisen järjesteleminen. Toimikunnan puheenjohtajana 2021 toimii tapahtumavastaava Alisa Salminen.

Toimikunnan jäsenet 2022:

Essi Alahautala, Julia Elovainio, Eeva-Monika Leinonen, Lotta Raappana, Mathilda Staljon ja Kiira Viljasaari

Vice int.sek.

Vice intsek toimii intsekin tukena koko vuoden ja auttaa viikon suunnittelussa ja järjestämisessä. Vice intsek tulee saamaan vastuuta, mutta myös vapauksia ideoita itse. Vice intsek työskentelee kuitenkin nimenomaan yhteistyössä intsekin kanssa.

Vuoden 2022 vice intsek:

Oscar Strandback

Urheiluvastaava

Urheiluvastaava on vastuussa Justuksen liikuntavuoroista ja hänen tehtävänä on vuoden aikana järjestää erilaisia lajikokeiluja jäsenistölle ja innostaa justuslaisia liikkumaan.

Urheiluvastaavat 2022:

Jasmin Tirkkonen, Veera Vanninen ja Valerie Westerlund

Valmennuskurssitoimikunta

Valmennuskurssitoimikunta toimii valmennuskurssivastaavan ja opintovastaavan apuna valmennuskurssin järjestämisessä.

Toimikunnan jäsenet vuonna 2022:

Oscar Hultholm, Eeva Kaipainen, Kirsikka Lehtonen, Linnea Raiskio, Tiina Talvitie, Valerie Westerlund ja Linus Wilkman