Toimikunnat

Vuosijuhlatoimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää Justuksen vuoden hienoin tapahtuma eli vuosijuhlat. Järjestämiseen kuuluu muun muassa juhlapaikan hankkiminen, menun suunnittelu, ohjelmanumeroiden järjestäminen ja monia muita tärkeitä tehtäviä. Tämän lisäksi myös vuosijuhlien jatkojen järjestäminen kuuluu toimikunnan vastuulle. Vuosijuhlatoimikunnan 2021 puheenjohtajana toimii hallituksen yleisvastaava Ninni Luoma ja varapuheenjohtajana sihteeri Kristiina Paavilainen.

Toimikunnan jäsenet 2021:

Kia Rajala, Dante Ra ja Tytti Maanselkä

Just Us -toimikunta

Just Us-toimikunta on kulttuurivastaavan oikea käsi: he auttavat sitseillä ja muissa tapahtumissa, sekä erityisesti niiden valmistelussa. Toimikunnan vastuualueelle kuuluu tietysti myös vuosijuhlien jälkeisen akateemisen silliaamiaisen järjesteleminen. Toimikunnan puheenjohtajana 2021 toimii tapahtumavastaava Minea Strömberg.

Toimikunnan jäsenet 2021:

Aapo Partanen, Elin Uusimäki, Oscar Strandback ja Linn Ljungars

Vice int.sek.

Vice intsek toimii intsekin tukena koko vuoden ja auttaa viikon suunnittelussa ja järjestämisessä. Vice intsek tulee saamaan vastuuta, mutta myös vapauksia ideoita itse. Vice intsek työskentelee kuitenkin nimenomaan yhteistyössä intsekin kanssa.

Vuoden 2021 vice intsek:

Paula Paukku

Urheiluvastaava

Urheiluvastaava on vastuussa Justuksen liikuntavuoroista ja hänen tehtävänä on vuoden aikana järjestää erilaisia lajikokeiluja jäsenistölle ja innostaa justuslaisia liikkumaan.

Urheiluvastaavat 2021:

Ina Seppänen ja Oscar Strandback

Valmennuskurssitoimikunta

Tänä vuonna Justuksen suomenkieliselle valmennuskurssille tehdään materiaalipaketti ja etäkurssi.
Patricia Finnström (valmennuskurssivastaava) ja Sofia Uusitalo (opintovastaava)