Toimikunnat

Vuosijuhlatoimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää Justuksen vuoden hienoin tapahtuma eli vuosijuhlat. Järjestämiseen kuuluu muun muassa juhlapaikan hankkiminen, menun suunnittelu, ohjelmanumeroiden järjestäminen ja monia muita tärkeitä tehtäviä. Tämän lisäksi myös vuosijuhlien jatkojen järjestäminen kuuluu toimikunnan vastuulle. Vuosijuhlatoimikunnan 2018 puheenjohtajana toimii hallituksen yleisvastaava Erna Kalpala ja varapuheenjohtajana sihteeri Iiro Laitinen.

Toimikunnan jäsenet 2018:

Jonas Holm, Ami Rajala, Viivi-Mari Vastavuo ja Amanda Rekonen

Just Us -toimikunta

Just Us-toimikunta on kulttuurivastaavan oikea käsi: he auttavat sitseillä ja muissa tapahtumissa, sekä erityisesti niiden valmistelussa. Toimikunnan vastuualueelle kuuluu tietysti myös vuosijuhlien jälkeisen akateemisen silliaamiaisen järjesteleminen. Toimikunnan puheenjohtajana 2018 toimii kulttuurivastaava Laura Maessen.

Toimikunnan jäsenet 2018:

Riikka Ekstam, Meri Pihlajamaa, Oona Eerola ja Johanna Smalén

Vice int.sek.

Vice intsek toimii intsekin tukena koko vuoden ja auttaa viikon suunnittelussa ja järjestämisessä. Vice intsek tulee saamaan vastuuta, mutta myös vapauksia ideoita itse. Vice intsek työskentelee kuitenkin nimenomaan yhteistyössä intsekin kanssa.

Vice int.sek. 2018:

Helmi Nurkkala

Laulukirja-työryhmä

Työryhmän tehtävänä on suunnitella ja koota uusi laulukirja kuluvan vuoden aikana.

Työryhmän jäsenet 2018:

Hugo Holmström, Josetta Saari, Salla Sinervuo, Aino Pesonen ja Maija Heinonen

Urheiluvastaava

Urheiluvastaava on vastuussa Justuksen liikuntavuoroista ja hänen tehtävänä on vuoden aikana järjestää erilaisia lajikokeiluja jäsenistölle ja innostaa justuslaisia liikkumaan.

Urheiluvastaavat 2018:

Siiri Rajapuro ja Oskar Frick