Toimikunnat

Vuosijuhlatoimikunta

Toimikunnan tehtävänä on järjestää Justuksen vuoden hienoin tapahtuma eli vuosijuhlat. Järjestämiseen kuuluu muun muassa juhlapaikan hankkiminen, menun suunnittelu, ohjelmanumeroiden järjestäminen ja monia muita tärkeitä tehtäviä. Tämän lisäksi myös vuosijuhlien jatkojen järjestäminen kuuluu toimikunnan vastuulle. Vuosijuhlatoimikunnan 2023 puheenjohtajana toimii hallituksen yleisvastaava Lotta Raappana ja varapuheenjohtajana sihteeri Filip Svartsjö.

Isak Nyholm, Annika Tiilikka ja Inka Heikkilä

Just Us -toimikunta

Just Us-toimikunta on kulttuurivastaavan oikea käsi: he auttavat sitseillä ja muissa tapahtumissa, sekä erityisesti niiden valmistelussa. Toimikunnan vastuualueelle kuuluu tietysti myös vuosijuhlien jälkeisen akateemisen silliaamiaisen järjesteleminen. Toimikunnan puheenjohtajana 2023 toimii tapahtumavastaava Linnea Harju- Ontto.

Toimikunnan jäsenet 2023:

Alina Ivars, Elin Hautamäki, Leena Moisio, Nea Weckström, Henna Kaltto ja Akseli Maunumäki

Vice int.sek.

Vice intsek toimii intsekin tukena koko vuoden ja auttaa viikon suunnittelussa ja järjestämisessä. Vice intsek tulee saamaan vastuuta, mutta myös vapauksia ideoita itse. Vice intsek työskentelee kuitenkin nimenomaan yhteistyössä intsekin kanssa.

Ei valittu vuodelle 2023

Urheiluvastaava

Urheiluvastaava on vastuussa Justuksen liikuntavuoroista ja hänen tehtävänä on vuoden aikana järjestää erilaisia lajikokeiluja jäsenistölle ja innostaa justuslaisia liikkumaan.

Urheiluvastaavat 2023:

Marianne Norpila ja Ville Pellikka

Valmennuskurssitoimikunta

Valmennuskurssitoimikunta toimii valmennuskurssivastaavan apuna valmennuskurssin järjestämisessä.

Toimikunnan jäsenet vuonna 2023:

Alina Ivars, Elin Hautamäki, Oscar Hultholm,Verner Bexar ja Josephine Sundqvist

Ekskursiotoimikunta

Toimikunnan jäsenet auttavat ekskursiovastaavaa matkojen ja ekskursioiden järjestämisessä

Venla Hovi ja Saana Kalliomäki

Opintoasiaintoimikunta