Työpaikat

ASIANAJOTOIMISTO CASTRÉN & SNELLMAN OY

NUOREMPIA JA VANHEMPIA HARJOITTELIJOITA

Etsimme nyt 4.5.2020 alkavalle harjoittelujaksolle nuorempia ja vanhempia harjoittelijoita. Työ on kokopäiväistä ja harjoittelujakso kestää 4 kuukautta.

Nuorempi harjoittelija

Pääset tutustumaan asianajoalan arkeen monipuolisten toimistotehtävien parissa osana viiden hengen tiimiä. Nuorempana harjoittelijana pääset esimerkiksi huolehtimaan toimiston rutiineista, asioimaan virastoissa ja avustamaan asiakastapahtumissa. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä, ja että sinulla on ennen kaikkea avoin ja energinen asenne työhön. Lue lisää nuoremman harjoittelijan harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan mahdollisimman pian! Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Lisätietoja nuoremman harjoittelijan harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat henkilöstökoordinaattori Elina Kytömaalta (elina.kytomaa@castren.fi) ja p. 020 776 5237.

Vanhempi harjoittelija

Saat alan parhaat opit ja pääset mukaan tiimeihin, joissa tehdään Suomen kovimpia toimeksiantoja. Kehität omaa osaamistasi tutustumalla nuoren juristin työtehtäviin ja arkeen sekä osallistumalla talon yhteisiin kehittämisprojekteihin. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan työkokemusta sekä avoin ja energinen asenne. Lue lisää vanhemman harjoittelijan harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan mahdollisimman pian! Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Lisätietoja vanhemman harjoittelijan harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat Talent Specialist Riitta Vuorenvirralta (riitta.vuorenvirta@castren.fi) ja p. 020 776 5495.

Täytä hakemus mahdollisimman pian verkkosivuillamme. Hakuaika molempiin harjoitteluohjelmiin päättyy sunnuntaina 1.12.

Hakemuksen jättämisen jälkeen tulet saamaan kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn videokysymykseen. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme jatkoon päässeet rekrytointipäiviin Helsingin toimistollemme. Rekrytointipäivä sisältää ryhmätehtävän ja yksilöhaastattelut, jotka toteutamme toimistollamme alla olevan aikataulun mukaisesti. Merkitsethän päivät kalenteriisi!

· Nuoremmat harjoittelijat 10.12.2019
· Vanhemmat harjoittelijat 11.–12.12.2019

Lisätietoa löydät täältä.