Työpaikat

Borenius Asianajotoimisto Oy – Junior Trainee

Borenius hakee nyt joukkoonsa Junior Traineeta elokuussa 2018 alkavalle 6 kuukauden traineejaksolle. Ohjelma on suunnattu alkuvaiheen opiskelijoille ja töitä on noin kaksi kertaa viikossa. Viimeinen hakupäivä on 10.6.2018. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.


Borenius Asianajotoimisto Oy – KM Trainee

Borenius etsii nyt joukkoonsa Knowledge Management traineeta noin vuoden pituiseen osa-aikaiseen traineejaksoon. Harjoittelujakso alkaa elokuussa 2018 ja viimeinen hakupäivä on 31.5.2018. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.


Eversheds Asianajotoimisto Oy – Oikeustieteen ylioppilas (Jyväskylä)

Eversheds hakee nyt lakimiesharjoittelijaa 6.8.-31.12.2018 väliselle osa-aikaiselle harjoittelujaksolle Jyväskylään. Viimeinen hakupäivä on 4.6.2018. Lisätietoja harjoittelusta löydät täältä.


EY (Ernst & Young Oy)

EY etsii nyt joukkoonsa vastavalmistuneita asiantuntijoita veropalveluihin Helsinkiin. Työn aloitusajankohdasta voidaan sopia joustavasti. Lisätietoa työstä ja hakulomakkeen löydät täältä.


HPP Asianajotoimisto Oy – Associate trainee riidanratkaisuryhmään

HPP Asianajotoimisto Oy etsii joukkoonsa Associate traineeta riidanratkaisuryhmäänsä noin 4-5 kuukautta kestävälle harjoittelujaksolle. Harjoittelujakso alkaa syyskuussa 2018 ja viimeinen hakupäivä on 31.5.2018. Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.


Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy – Trainee

Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy etsii joukkoonsa traineeta tulevalle harjoittelujaksolle. Hakuaika tammikuu – elokuu 2019 väliselle harjoittelujaksolle päättyy 01.09.2018. Lisätietoa harjoitteluohjelmasta löydät täältä.


Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy – Associate Trainee

Asianajotoimisto Mäkitalo Rantanen & Co Oy etsii joukkoonsa Associate traineeta tulevalle harjoittelujaksolle. Hakuaika tammikuu – huhtikuu väliselle harjoittelujaksolle päättyy 01.09.2018. Lisätietoa harjoitteluohjelmasta löydät täältä.


Roschier Attorneys, Ltd. – Thesis Trainee

Roschier Attorneys, Ltd. hakee nyt joukkoonsa Thesis Traineeta. Thesis Traineena saat ohjausta ja opastusta Roschierin juristeilta pro gradu-tutkielmasi kirjoittamiseen. Hakuaika Thesis Trainee-ohjelmaan päättyy 31.05.2018. Lisätietoa ohjelmasta ja hakemuksen voit jättää täältä.