Työpaikat

ASIANAJOTOIMISTO CASTRÉN & SNELLMAN OY

NUOREMPIA JA VANHEMPIA HARJOITTELIJOITA

Etsimme nyt 4.5.2020 alkavalle harjoittelujaksolle nuorempia ja vanhempia harjoittelijoita. Työ on kokopäiväistä ja harjoittelujakso kestää 4 kuukautta.

Nuorempi harjoittelija

Pääset tutustumaan asianajoalan arkeen monipuolisten toimistotehtävien parissa osana viiden hengen tiimiä. Nuorempana harjoittelijana pääset esimerkiksi huolehtimaan toimiston rutiineista, asioimaan virastoissa ja avustamaan asiakastapahtumissa. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen tiimityöskentelijä, ja että sinulla on ennen kaikkea avoin ja energinen asenne työhön. Lue lisää nuoremman harjoittelijan harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan mahdollisimman pian! Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Lisätietoja nuoremman harjoittelijan harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat henkilöstökoordinaattori Elina Kytömaalta (elina.kytomaa@castren.fi) ja p. 020 776 5237.

Vanhempi harjoittelija

Saat alan parhaat opit ja pääset mukaan tiimeihin, joissa tehdään Suomen kovimpia toimeksiantoja. Kehität omaa osaamistasi tutustumalla nuoren juristin työtehtäviin ja arkeen sekä osallistumalla talon yhteisiin kehittämisprojekteihin. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan työkokemusta sekä avoin ja energinen asenne. Lue lisää vanhemman harjoittelijan harjoitteluohjelmastamme ja hae mukaan mahdollisimman pian! Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeesi lisäksi myös opintosuoritusotteesi.

Lisätietoja vanhemman harjoittelijan harjoitteluohjelmasta ja rekrytointiprosessista saat Talent Specialist Riitta Vuorenvirralta (riitta.vuorenvirta@castren.fi) ja p. 020 776 5495.

Täytä hakemus mahdollisimman pian verkkosivuillamme. Hakuaika molempiin harjoitteluohjelmiin päättyy sunnuntaina 1.12.

Hakemuksen jättämisen jälkeen tulet saamaan kutsun videohaastatteluun, jossa vastaat yhteen sinulle sähköpostitse lähetettyyn videokysymykseen. Käymme kaikki hakemukset läpi ja kutsumme jatkoon päässeet rekrytointipäiviin Helsingin toimistollemme. Rekrytointipäivä sisältää ryhmätehtävän ja yksilöhaastattelut, jotka toteutamme toimistollamme alla olevan aikataulun mukaisesti. Merkitsethän päivät kalenteriisi!

· Nuoremmat harjoittelijat 10.12.2019
· Vanhemmat harjoittelijat 11.–12.12.2019

Lisätietoa löydät täältä.

ASIANAJOTOIMISTO BIRD & BIRD OY: TRAINEE

If you would like to work in one of the leading business law firms in Finland, with an international approach, we are happy to introduce you to our Trainee programme. The programme consists of intensive 5-6 months during which you will work as a full-time Trainee.

As a Bird & Bird Trainee you would work for various practice groups assisting the firm’s lawyers in diverse and challenging assignments.

If you are in the final stages of your studies, eager to learn and have an excellent command of Finnish and English, you might be our new birdie Trainee. Our next Trainee periods start in February and May 2020:

Trainee Programme
Period starting in February 2020:
3 February 2020 – 30 June 2020
3 Trainees

Period starting in May 2020:
4 May 2020 – 30 November 2020
3 Trainees

Apply for the traineeship via our careers page by 3 November 2019 at the latest. For further information click here